• Het programma Residentie programma

Het programma

Residentie programma

Het Residentieprogramma voor kunstenaars van het Swatch Art Peace Hotel werd ontworpen om kunstenaars van over de hele wereld samen te brengen om te genieten van een unieke culturele omgeving die gewijd is aan moderne kunst.


De geselecteerde kunstenaars worden uitgenodigd om 3 tot 6 maanden in atelierstudio's op speciale verdiepingen van het hotel te wonen en werken, in een gemeenschap van 18 mensen met allerlei verschillende artistieke achtergronden en nationaliteiten.


De focus van het residentieprogramma is de uitwisseling van creatieve ideeën. Het staat de kunstenaars vrij om deel te nemen aan individuele of gezamenlijke projecten. Aan alle deelnemers wordt gevraagd om op het einde van hun verblijf een artistiek "souvenir" na te laten.


Meld je nu online aan! De aanmeldingsvergoeding van CHF 30 wordt volledig geschonken aan Artsen zonder Grenzen.

Swatch Art Peace Hotel iPad-app

Dankzij een interactief overzicht kan je makkelijk door dit imposante en prachtig gerestaureerde gebouw navigeren. Diavoorstellingen, foto's en video's geven je een goed beeld van de betoverende sfeer in dit hotel waar kunstenaars wonen en werken en dat middenin een van China's meest spannende steden ligt


iPad App Store

Video

Daytrippers

Daytrippers
 

De aanmelding

Kunstenaars residentie

Internationale kunstenaars van alle kunstvormen mogen zich online aanbieden voor dit unieke residentieprogramma voor kunstenaars.