close

Productgegevens

OFF

Referentie

SUOZ162

Collectie

José Carlos Casado 2013 Summer

Familie

Originals

Materiaal bandje

Silicone

Materiaal van kast

Kunststof / Inox

Functies

Waterbestendig: 3 Bar

Afmetingen van kast

Ø: 41,00 mm
L: 9,85 mm
H: 47,40 mm

Product-
beschrijving

De wijzerplaat van OFF is een zwart gedeelte omringd door een meerkleurige afbeelding van de wijzerplaat tot het bandje. De zwarte strook, zegt de kunstenaar, dient om je eraan te herinneren om af en toe wat pauze te nemen (5 seconden per minuut, 5 minuten per uur) om iets helemaal anders te doen. 

Related watches

José Carlos Casado

Kunstenaar

José Carlos Casado

De Spaanse multimediakunstenaar José Carlos Casado heeft "OFF" gemaakt, beschikbaar in een beperkte en genummerde editie van 888 stuks in een speciale verpakking, telkens samen met een unieke aquarel ondertekend door de kunstenaar. Deze editie wordt alleen in Venetië verkocht. Daarnaast zullen 8000 stuks in verkooppunten van Swatch over de hele wereld worden verkocht.

 

José Carlos Casado is videograaf, fotograaf, beeldhouwer, tekenaar en performance artist. Hij werd geboren in Malaga in Spanje en studeerde aan de School of Visual Artists in New York, waar hij zich specialiseerde in computerkunst. Hij woont nu al vijftien jaar in New York. Zijn design voor Swatch bevat thema's die hij vaak in zijn werk gebruikt: een combinatie van nieuwe technologieën met de traditionele kunst, een confrontatie van de werkelijkheid met de niet-werkelijkheid en het onbewuste.

 

iPhone App Store